There was an error in this gadget

Tuesday, October 12, 2010

k0 kAwAN Aku kE??

dlm dunia ni,dkt mne2 p0wn kita leh cari kwn...
tarzan,mr.bean,ayah pin,ragib(otai) n laen2 sume ada kwn...
bg aku btul kata pepatah "kwn gelak senang jmpe,tp kwn nangis mmg sush kte jmpe"
tp kn,kebanyakkn kwn yg nangis skunk ni,kte sndiri tau sbb pe.....
                                               (putus cinta la)
                                                            
'nangis' xsmstinya mnunjukkan kte lemah..kte manusia,punya hati & perasaan kn..wahh...kelassss.


ok,actually aku ad bnde nk story menory ni..pasal 'kwn' aku....kwn ke?? korg sndiri nilai ble dh abis bace nnt.
aku dgn dye ni xde la rapat sgt p0wn...just kwn gitu2 je,bru nk knal2 hati budi masing2.

nk dijadikn critanye...28.9.2009(15syawal) tarikh keramat.
perginya Zolkipli bin Hanafi (ayah aku)
cdih mmg la cdih...time ni aku nk exam..nsib baek la ada yg tenangkn aku,pesan itu,ini,pumpang3,klungklang2,bla3 dkt aku.
(thanks zaimatul zaihan)

klau x....ntah la.
ketotkn crita(aku pown dh ilang idea,plus mood nk crita smakin brkurgan)
di hari kebumi arwah ayah aku ni...
kwn aku ni dtg la dgn kwn yg laen termasuk la.....zaimatul zaihan 2..
dlm suasana sayu 2....tiba2.................teng3...
someone mencuit aku dr blakang,she say 'nk blk dh ni'..aku blurrr 1minit.
pdhal xsetel lg kebumi....aku mlas nk pk pape..just let them go........go3.
balik...yea..dorg mmg balik.balik mane???? blk umh kwn dorg..(G BERAYA)
wtF?????? yg girl2 2 aku xmrah sgt,sbb sorg laki yg aku nk bg jd hero dlm cte aku ni,
dye yg nk g braye..DYE!! yg girl2 2 TERpaksa la ikowt hero 2....HERO la katakn.........
dh la xhormat majlis,mmg xleh trima la G BERAYA..
yea...ayah kwn meninggal,korg g sronok2 beraya,brgmbar,glak2.patut x???
mybe ada yg ckp aku xmatang..lantak la...aku nk luah pe aku rasa.
ok????
k,roger....
(mood ilang klau ingt2 blk) *******

6 comments:

  1. i wish u know if i could turn back tyme,i wouldnt left u by dat tyme.i'm following HERO tu.theres noting i can do bila menumpang ni.sekian terima kasih.

    ReplyDelete
  2. wah ada gk manusia mcm nie..xmatured lg 2..kalo dorg dh dewasa dorg xkn btindak cm bebudak..sabar2..

    ReplyDelete
  3. sabar je la...... ego lebih je HERO tu..haha

    ReplyDelete
  4. hehe..suke kaw an entri aq 2..t rjin dtg la komen ag..thnx tw dtg jenguk eyka..^^

    ReplyDelete